beszállókártya
Ajándékutalvány — Adj élményt!
A tárgyi ajándékok kora leáldozóban van – hiszen a tárgyak elhasználódnak, elromlanak, elfelejtődnek. Te emlékszel arra, mit kaptál öt, tíz, sok éve karácsonyra vagy bármilyen alkalomra...? Ugye, hogy könnyebben eszedbe jut, amikor először megláttad a tengert vagy az Eiffel-tornyot…? Sokkal többet jelent, ha valami újabb felesleges csecsebecse helyett egy izgalmas és értékes programmal ajándékozzuk meg szeretteinket! Főleg, ha ez a program közös, mert mindennél értékesebb az együtt töltött idő, a közös élmények azokkal, akik fontosak számunkra. Egy életreszóló qalandnál pedig kevés jobb program van! Most itt a lehetőség, hogy élménytúrát ajándékozz!
"Qalandair" ajándékutalvány vásárlásának menete
 1. Ajándékutalvány értékének kiválasztása
 2. Belépés vagy regisztráció
 3. A vásárló és a kedvezményezett adatainak megadása
 4. Adatok ellenőrzése, esetleges hibák javítása
 5. Ajándékutalvány kifizetése
 6. Visszaigazolás
 7. 48 órán belül emailben küldjük a személyre szabott, nyomtatható ajándékutalványt (.pdf formátumban)
"Qalandair" ajándékutalvány felhasználásának menete
 • A kedvezményezett az ajándékutalványon szereplő egyedi kód segítségével az általa választott élménytúra foglalása közben aktiválja a kedvezményt, majd az ajándékutalvány értékével csökkentett összeget fizeti be a foglalás során.
 • Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 180 napon belül váltható be, azonban ennél későbbi időpontban induló élménytúrákra is felhasználható.
 • Az ajándékutalvány csak egyszer, egy összegben használható fel.
 • Egy foglaláshoz csak egy ajándékutalvány használható fel.
"Qalandair" ajándékutalvány kiválasztása