Cégeknek
Túratársaink, akik a Qalandar minőségfilozófiáját és megbízhatóságát megismerték élménytúráink során, kérik, hogy szervezzük meg egyéni vagy üzleti útjaikat. Szeretnénk megszerzett tapasztalatainkat mások javára kamatoztatni ebben a formában is, így örömmel teszünk eleget egyre több magánszemély és vállalat kérésének. Nem futószalag mellett dolgozunk: minden egyes megkeresésre elegendő időt szentelünk azért, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően a lehető legkedvezőbb megoldást találjuk meg. Kulcsfontosságú számunkra az alapos, precíz munka, valamint a hosszú távra szóló üzleti és baráti kapcsolatok.

Csoportos élménytúráinkhoz hasonlóan vállalati ügyfeleinknek is a lehető legköltséghatékonyabb megoldásokat ajánljuk, azonban figyelünk arra, hogy egy üzleti úton a költséghatékonyság nem feltétlenül a lehető legolcsóbb, sokszor hosszú átszállási időket igénylő repülőjegyek megvásárlását jelenti. Ezért mindig arra törekszünk, hogy az optimális ár-idő arányú utazási útvonalat szerkesszük meg. Hasonlóan járunk el a vállalati partnereink számára kínált szálláshelyek és egyéb szolgáltatások esetében is, hogy mindig megelégedetten térhessenek haza üzleti útjaikról.

Igény esetén testreszabott, zártkörű élménytúrákat is szervezünk vállalatoknak. Tapasztalatunk szerint egy néhány napos közös aktív kikapcsolódás, komfortzónától való elszakadás többet ér bármilyen hagyományos csapatépítésnél — főként, ha nem-szokványos helyszínre szervezzük! Tudjuk, hogy a céges csoportok egyedi ötletekkel, sajátos igényekkel és elképzelésekkel rendelkeznek az utazás tekintetében, legyen szó az úticélról, látnivalókról, közös programokról, vagy a szállás paramétereiről. Rugalmasak vagyunk, így a legtöbb igényt ki tudjuk elégíteni — amit pedig mégsem, azt őszintén, előre megmondjuk.

Cégeknek nyújtott szolgáltatásaink közé tartozik a repülőjegy-foglalás, szállásfoglalás, utazási tanácsadás, bérautókölcsönzés, vasúti- és autóbusz menetjegy értékesítés, teljeskörű vízumügyintézés, utasfelvétel elvégzése (becsekkolás), éves útiterv készítése, utazási szabályrendszer kialakítása, utazási hatékonyság vizsgálata, testreszabott zártkörű élménytúrák és csapatépítések, ... valamint bármi egyéb, amire vállalati partnerünknek üzleti útjaihoz szüksége van! Amennyiben szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat, kérj egyedi ajánlatot tőlünk!